Zakelijk Vervoer

Direct Taxi Leiden verzorgd rijkelijk al uw zakelijk vervoer. Wij werken met representatieve en vakkundige chauffeurs.

Zakelijk Vervoer

Direct Taxi Leiden verzorgd rijkelijk al uw zakelijk vervoer. Wij werken met representatieve en vakkundige chauffeurs. Onze luxe taxi auto’s zijn uitgerust met navigatie, airo en extra beenruimte.

Onze dienstverlening wordt zo goed mogelijk afgestemd op de specifieke vervoersvraag. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor vragen en reserveringen. U kunt met ons telefonisch contact opnemen op telefoonnummers

Met Direct Taxi Leiden begint u reis pas goed. Uw zakenreis begint en eindigt comfortabel, u kunt ongestoord werken. Wij brengen u en uw zakenrelaties direct van en naar alle bestemmingen toe in heel Europa.

Onze chauffeurs beschikken allen over chauffeursdiploma’s: uw borg voor veilig en gedegen vervoer. Vervoersveiligheid, service en vervoerscomfort zijn voor ons namelijk heel erg belangrijk. Om dit te kunnen garanderen werken wij met vakkundige, vriendelijke chauffeurs en een luxe en jong wagenpark.

Van onze chauffeurs kunt u verwachten dat zij u op een correcte en uiterst vriendelijke wijze vervoeren van deur tot deur. Maak gebruik van onze formulier om te reserveren.