Luchthavenvervoer

Onze afdeling Luchthavenservice verzorgt het vervoer van en naar alle Nederlandsem Belgische en Duitse vliegvelden met luxe personenauto.

Luchthavenvervoer

Direct Taxi Leiden biedt u een verscheidenheid aan volledig luchthavenvervoer. U als klant bent heel belangrijk voor ons, wij zorgen dan ook dat alles goed verloopt, we gaan op tijd weg en we zullen er staan als u aankomt. Het bedrijf dat wel komt opdagen en geen toeslagen achteraf rekent of niet op komt dagen.

Wilt u meerdere mensen ophalen onderweg? Geen probleem!

Indien u hele grote koffers heeft of veel bagage. Laat het ons weten, kunnen wij hier rekening mee houden en want wij willen natuurlijk er wel voor zorgen dat u netjes op tijd aankomt! Ook daarvoor hebben wij een oplossing!

Onze afdeling Luchthavenservice verzorgt het vervoer van en naar alle Nederlandsem Belgische en Duitse vliegvelden met luxe personenauto. Door de jaren heen is ons werkgebied uitgebreid naar een groot deel van midden Nederland. Vele klanten starten hun reis met luchthaventaxi van Direct Taxi. Voor meer informatie kunt u met ons telefonisch contact opnemen.