Luchthavenvervoer

Onze afdeling Luchthavenservice verzorgt het vervoer van en naar alle Nederlandsem Belgische en Duitse vliegvelden met luxe personenauto.

Luchthavenvervoer

Direct Taxi Leiden biedt u een verscheidenheid aan volledig luchthavenvervoer. U als klant bent heel belangrijk voor ons, wij zorgen dan ook dat alles goed verloopt, we gaan op tijd weg en we zullen er staan als u aankomt. Het bedrijf dat wel komt opdagen en geen toeslagen achteraf rekent of niet op komt dagen.

Wilt u meerdere mensen ophalen onderweg? Geen probleem!

Indien u hele grote koffers heeft of veel bagage. Laat het ons weten, kunnen wij hier rekening mee houden en want wij willen natuurlijk er wel voor zorgen dat u netjes op tijd aankomt! Ook daarvoor hebben wij een oplossing!

Onze afdeling Luchthavenservice verzorgt het vervoer van en naar alle Nederlandsem Belgische en Duitse vliegvelden met luxe personenauto. Door de jaren heen is ons werkgebied uitgebreid naar een groot deel van midden Nederland. Vele klanten starten hun reis met luchthaventaxi van Direct Taxi. Voor meer informatie kunt u met ons telefonisch contact opnemen.

Groepsvervoer

Per Groepsvervoer kunnen wij maximaal 8 personen vervoeren, heeft u meerdere personen te vervoeren dan zetten wij gewoon meerdere Taxibusjes in.

Groepsvervoer

U bent met meer dan 4 personen en u wilt naar een evenement, bruiloft of naar het gezellige uitgaansleven van Leiden, dan kan Direct Taxi Leiden u hier ook van dienst mee zijn.

Direct Taxi Leiden is voordelig en door de samenwerking van meerdere taxi vervoerders kunt u snel en eenvoudig over 1 of meerdere Taxibusjes beschikken. Onze Taxibusjes worden ingezet bij o.a.
Bedrijfsuitjes, Pendeldiensten, Kinderpartijen, Vrijgezellenfeestjes, Stappen in Leiden, Restaurantbezoek, Congressen en Concerten in het Centrum van Leiden.

Per Groepsvervoer kunnen wij maximaal 8 personen vervoeren, heeft u meerdere personen te vervoeren dan zetten wij gewoon meerdere Taxibusjes in. U geeft het totale aantal personen van de groep door en wij zorgen voor de busjes en een scherpe prijs!

Zakelijk Vervoer

Direct Taxi Leiden verzorgd rijkelijk al uw zakelijk vervoer. Wij werken met representatieve en vakkundige chauffeurs.

Zakelijk Vervoer

Direct Taxi Leiden verzorgd rijkelijk al uw zakelijk vervoer. Wij werken met representatieve en vakkundige chauffeurs. Onze luxe taxi auto’s zijn uitgerust met navigatie, airo en extra beenruimte.

Onze dienstverlening wordt zo goed mogelijk afgestemd op de specifieke vervoersvraag. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor vragen en reserveringen. U kunt met ons telefonisch contact opnemen op telefoonnummers

Met Direct Taxi Leiden begint u reis pas goed. Uw zakenreis begint en eindigt comfortabel, u kunt ongestoord werken. Wij brengen u en uw zakenrelaties direct van en naar alle bestemmingen toe in heel Europa.

Onze chauffeurs beschikken allen over chauffeursdiploma’s: uw borg voor veilig en gedegen vervoer. Vervoersveiligheid, service en vervoerscomfort zijn voor ons namelijk heel erg belangrijk. Om dit te kunnen garanderen werken wij met vakkundige, vriendelijke chauffeurs en een luxe en jong wagenpark.

Van onze chauffeurs kunt u verwachten dat zij u op een correcte en uiterst vriendelijke wijze vervoeren van deur tot deur. Maak gebruik van onze formulier om te reserveren.

Zorg Vervoer

Direct Taxi Leiden heeft zich toegelegd op zorg vervoer, het gaat hierbij om meer dan vervoer alleen. Speciale aandacht wordt besteed aan het welzijn van deze kwetsbare groep.

Deze categorie personen zijn min of meer aangewezen op hulp, zorg en begeleiding in hun dagelijkse leven. Zo is het heel belangrijk dat een chauffeur zich bij dit specifieke vervoer in kan leven in het wel en wee van de te vervoeren personen. Dit wordt gedaan door een team van gemotiveerde chauffeurs met levenservaring en talent om mensen een aangename rit te bezorgen. Al onze chauffeurs zijn tevens EHBO gediplomeerd.

Zorg vervoer in de praktijk
Door nauwe samenwerking met grotere organisaties kan Direct Taxi Leiden voor nagenoeg alle zorgverzekeraars het zittend ziekenvervoer verzorgen. Verzekerden worden vervoerd van en naar ziekenhuizen,revalidatiecentra en/of andere zorginstellingen door heel Nederland. Er zijn diverse mogelijkheden om het zitcomfort op verzoek aan te passen aan de behoeften van onze klanten.
Declaratie gaat rechtstreeks of via een tussenpersoon.

Machtiging ziekenvervoer
De overheid heeft bepaald dat voor zittend ziekenvervoer in beginsel vooraf een machtiging nodig is. Deze machtiging vraagt de verzekerde aan bij zijn/haar zorgverzekeraar, nadat deze van zijn/haar behandelend arts een schriftelijke verklaring met een indicatie voor zittend ziekenvervoer heeft gekregen. Indien nodig zijn wij u graag behulpzaam bij de aanvraag van een machtiging.